Van Dijken E-Commerce: Jouw Vertrouwde Partner sinds 2011

Bij Van Dijken E-Commerce zijn wij een bekende naam in de wereld van weboplossingen. Sinds 2011 bieden wij diensten aan op het gebied van websites, online marketing, domeinen en hosting. We zijn gevestigd in het hart van Groningen.

Wij regelen vakkundig jouw online aanwezigheid

Ons team van professionele ontwikkelaars en marketeers is gespecialiseerd in het bouwen van kwalitatieve websites die afgestemd zijn op jouw specifieke behoeften. Met onze diepgaande kennis van moderne technologieën zorgen wij ervoor dat jouw website zich onderscheidt, interactief is en gebruiksvriendelijk.

Online marketing

Onze expertise op het gebied van online marketing stelt ons in staat om jouw merk te versterken op de digitale markt. Door middel van zoekmachineoptimalisatie (SEO), pay-per-click (PPC) advertenties, social media marketing en content creatie zorgen wij voor een verhoogde zichtbaarheid en conversie.

Domeinregistratie en hosting: eenvoudig en betrouwbaar

Bij Van Dijken E-Commerce bieden wij een breed scala aan domeinnaamextensies en betrouwbare hostingoplossingen. Of je nu een nieuwe domeinnaam nodig hebt of je bestaande website wilt hosten, wij staan voor je klaar om je te ondersteunen.

Gevestigd in het hart van Groningen

Vanuit onze thuisbasis in Groningen zijn we trots op het leveren van uitzonderlijke service aan onze klanten. Onze lokale focus stelt ons in staat om snel en efficiënt te reageren op de behoeften van onze klanten.

Bij Van Dijken E-Commerce geloven we in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten door het leveren van hoogwaardige oplossingen. Sinds 2011 zetten we ons in om de online aanwezigheid van bedrijven te optimaliseren, hun merken te versterken en hun bereik te vergroten.

Contact

+31 (0)6 42465699

Josine Reulingstraat 12
9746 AN Groningen

KvK 02069577
BTW NL002153733B83

info@vdecommerce.nl